1960 > Η εταιρεία ΡΗΓΑΣ ξεκίνησε με έπιπλα στη Θεσσαλονίκη το 1960.


1980 > Το 1980 την ανέλαβε ο Ρήγας Κυριάκος εξειδικεύθηκε αποκλειστικά στην κατασκευή επίπλων κουζίνας που διακρίθηκαν για την ποιότητα και την αισθητική τους τελειότητα. Η επιχείρηση εξελίχθηκε σε λίγα χρόνια σε μια δυναμική παρουσία στον χώρο κατασκευής στα έπιπλα κουζίνας.

1994 > Το 1994 έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία ξεκίνησε την εισαγωγή επίπλων κουζίνας από την Ιταλία που διακρίνονται για την φινέτσα, το design, την αισθητική αντίληψη και τη λειτουργική τελειότητα , συνεργαζόμενη με τους καλύτερους οίκους της Ιταλίας.

1997 Το 1997 σταματάει την εγχώρια παραγωγή και στρέφεται αποκλειστικά στην εισαγωγή και αντιπροσώπευση ιταλικών οίκων με ποικιλία από ντουλάπια κουζίνας ντουλάπες υπνοδωματίων, βεστιάρια.

2003 > Δημιουργήθηκε μια κοινοπραξία με την επωνυμία e-cucine3 με παράλληλη αντιπροσώπευση του ιταλικού οίκου DALPE CUCINE και MOKA CUCINE.

2007 > Ξεκίνησε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο ARREDO 3 διευρύνοντας έτσι την γκάμα των πρωτοποριακών επίπλων κουζίνας & δημιουργώντας μια σειρά από μοντέρνες κουζίνες και κλασικές κουζίνες, ικανή να ικανοποιήσει & τον πιο απαιτητικό πελάτη, ενώ ήδη είχε ξεκινήσει συνεργασία με τον ιταλικό οίκο LUBE CUCINE.

2011 > Το 2011 η εταιρεία ΡΗΓΑΣ προχώρησε σε νέα συνεργασία με την ιταλική εταιρεία Pedini. PEDINI ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΗΓΑΣ ένας τέλειος συνδυασμός. Στρόγγυλες κουζίνες, καμπύλες κουζίνες από την επώνυμη κουζίνα pedini.

2013 > Το 2013 η εταιρεία ecucine Ρήγας πραγματοποίησε νέα αποκλειστική συνεργασία στη βόρεια Ελλάδα με τον ιταλικό οίκο Marchi Group. Τα έπιπλα της Marchi cucine είναι γνωστά για τον μοναδικό τους σχεδιασμό, αλλά και για το στυλ τους που περιλαμβάνει κουζίνες vintage , έπιπλα κουζίνας country, παραδοσιακές κουζίνες, καθώς και  κουζίνες σε βιομηχανικό στυλ ( industrial kitchen ), κατασκευασμένες χειροποίητα, αποκλειστικά από μασίφ ξύλο.

Στο δίκτυο των καταστημάτων επίπλων κουζίνας, έμπειροι και εξειδικευμένοι διακοσμητές, αφού ακούσουν προσεκτικά τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη τον βοηθούν, σχεδιάζοντας σε τρισδιάστατη μορφή την κουζίνα που ονειρεύεται, ώστε να έχει οπτική εικόνα πριν κατασκευαστεί. Έτσι ο πελάτης έχει έναν σύμβουλο που τον καθοδηγεί για να κάνει την άριστη επιλογή σε χρώματα, σχέδια, υλικά, μηχανισμούς, αξεσουάρ, πορτάκια και πάγκους.Μετά την κατασκευή και την παραλαβή των επίπλων κουζίνας από την Ιταλία άριστα εκπαιδευμένα συνεργεία επιμελούνται της τέλειας τοποθέτησης στον χώρο του πελάτη. Επίσης εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κουζίνας, οι πελάτες μας καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην τεράστια γκάμα που διαθέτει η εταιρεία μας σε ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, συνθέσεις επίπλων TV, ηλεκτρικές συσκευές miele – franke – bauknecht , αποροφητήρες elica, νεροχύτες franke  και μπαταρίες κουζίνας, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, φωτιστικά και εσωτερικά κουφώματα πόρτας. Έχουμε λοιπόν συγκεντρώσει όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και προσφέροντας τα πάντα για το σπίτι σας σε ένα προσιτό, ολοκληρωμένο και συμφέρον για εσάς πακέτο. Η εταιρεία e cucine Ρήγας στηριζόμενη στο τρίπτυχο «Ποικιλία σχεδίων – Ποιότητα κατασκευής – Άριστη τοποθέτηση» κατέκτησε την ελληνική αγορά, διαθέτοντας συναίσθημα ευθύνης και δικαιώνοντας τις προσδοκίες των πελατών. Τα ιταλικά έπιπλα κουζίνας e cucine Ρήγας έχουν μεγάλη ποιότητα κατασκευής, εξαιρετική αισθητική, τελειότητα και εργονομική αξία. Αποτελούν δείγμα της λειτουργικότητας και απλότητας. Πλούσια σε εργονομικές λύσεις, επιτρέπουν αναρίθμητες συνθέσεις συνδυάζοντας απόλυτα και αρμονικά το κλασσικό με το μοντέρνο στυλ, ικανοποιώντας συγχρόνως κάθε απαιτητικό πελάτη.

Τα ντουλάπια κουζίνας ecucine Ρήγας χαρακτηρίζονται από μια ισχυρή και μοντέρνα προσωπικότητα παρέχοντας μια δυναμική παρουσία στον χώρο του σπιτιού, εγγύηση, ποιότητα και αξιοπιστία. Προσφέρουν όμορφες, λειτουργικές, εργονομικές και οικονομικές λύσεις, συνδυάζοντας υπέροχα την μοντέρνα κουζίνα  και την παραδοσιακή κουζίνα. Συνδυάζουν υψηλή ποιότητα αισθητική και προσφορές κουζίνας  που αποτελούν ευχάριστη έκπληξη για τον πελάτη.

Τα μοναδικά σχέδια, τα άριστα υλικά, η ιταλική φινέτσα και το design, η εγγυημένη ποιότητα και οι οικονομικές τιμές δικαιώνουν τις προσδοκίες των πελατών πολλαπλασιάζοντας την ικανοποίησή τους. Τα σχέδια κουζίνας καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης νοικοκυράς, τις διαφορετικές αισθητικές προτιμήσεις και τρόπο ζωής των σημερινών πελατών. Για αυτόν ακριβώς τον λόγω η εταιρεία ΡΗΓΑΣ έχει μόνον ενθουσιασμένους και ικανοποιημένους πελάτες που εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους σε φίλους και γνωστούς.Έτσι δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους που αγαπάνε να νιώσουν την ζεστασιά, χαρά, ικανοποίηση και λειτουργικότητα που προσφέρουν τα έπιπλα κουζίνας e cucine Ρήγας.